Meedoen voor ondernemers

Bent u een bedrijf in de IJmond en heeft u een prangend vraagstuk, op welk gebied dan ook? Wij nemen uw vraag graag op in onze prijsvraag voor creatieven, makers en kunstenaars uit het hele land.

Waarom een prijsvraag? Door het in een dergelijke structuur op te nemen komen er meer potentieel kwalitatieve antwoorden, ideeën en prototypes binnen, specifiek gericht op uw vraagstuk of stelling. Wie doen er mee? Diverse makers, kunstenaars en ontwerpers. We zorgen daarmee voor een frisse invalshoek voor ideeën. De deelnemers bedenken een idee waar u verder mee kunt!

Op dit moment kan de Maker-IJ competitie niet door gaan. Neem contact op met annabel@annna.nl als je op de hoogte wil blijven voor de toekomst!

Meedoen voor makers

Maak met jouw creatieve brein de IJmond mooier, beter en gezonder en win! Maker-IJ verbindt ondernemers uit de IJmond met makers uit het hele land en lost zo voorkomende vraagstukken en probleemstellingen op rondom bijvoorbeeld het productieproces, duurzaamheid en digitalisering.

Deelnemende bedrijven uit de regio Beverwijk, Velsen, Heemserk, Uitgeest en Castricum presenteren hun vraagstukken tijdens de kick-off bijeenkomst in september. De makers kunnen vanaf dat moment intekenen en van start met hun idee! De bedrijven kiezen uiteindelijk de ideeën die het beste bij hun visie passen en die doorgaan in de race. Een onafhankelijke jury kiest de beste drie.

Op dit moment kan de Maker-IJ competitie niet door gaan. Neem contact op met annabel@annna.nl als je op de hoogte wil blijven voor de toekomst!

teken vandaag nog in...

MAkers maken DE IJMOND MOOIER, BETER EN GEZONDER EN maken met hun idee kans op €5.000, €3.000 of €2.000! Ondernemers uit de IJmond ontvangen ideeën en concepten!