Meedoen voor ondernemers

Bent u een bedrijf in de IJmond en heeft u een prangend vraagstuk, op welk gebied dan ook? Wij nemen uw vraag graag op in onze prijsvraag voor creatieven, makers en kunstenaars uit het hele land. 

Waarom een prijsvraag? Door het in een dergelijke structuur op te nemen komen er meer potentieel kwalitatieve antwoorden, ideeën en prototypes binnen, specifiek gericht op uw vraagstuk of stelling. Wie doen er mee? Diverse makers, kunstenaars en ontwerpers. We zorgen daarmee voor een frisse invalshoek voor ideeën. De deelnemers bedenken een idee waar u verder mee kunt!

Wat levert het u op?

  • Ideeën en ontwerpen gericht op uw vraag
  • Media-aandacht in regionale en op sociale media
  • Landelijke exposure maatschappelijke betrokkenheid
  • Bekendheid onder potentiële werknemers en opdrachtgevers
  • Promotie via WeMakeThe.City Festival en daarmee de MRA

Bedrijven uit de regio Beverwijk, Velsen, Heemskerk, Uitgeest en Castricum zijn welkom zich in te schrijven voor Maker-IJ. Het deelnamegeld bedraagt €1.000 per probleemstelling, meerdere vragen indienen is mogelijk. Er is geen limiet verbonden aan het aantal makers dat zich op uw vraagstuk inschrijft en daarmee te ontvangen ideeën.

Schrijf uw bedrijf in voor  10 februari, we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Meedoen voor makers

Maak met jouw creatieve brein de IJmond mooier, beter en gezonder en win! Maker-IJ verbindt ondernemers uit de IJmond met makers uit het hele land en lost zo voorkomende vraagstukken en probleemstellingen op rondom bijvoorbeeld het productieproces, duurzaamheid en digitalisering.

Deelnemende bedrijven uit de regio Beverwijk, Velsen, Heemserk, Uitgeest en Castricum presenteren hun vraagstukken tijdens de kick-off bijeenkomst in september. De makers kunnen vanaf dat moment intekenen en van start met hun idee! De bedrijven kiezen uiteindelijk de ideeën die het beste bij hun visie passen en die doorgaan in de race. Een onafhankelijke jury kiest de beste drie.

Waarom meedoen?

  • Maak kans op een van de drie geldprijzen 
  • Kom in contact met bedrijven en ondernemers
  • Lokale en landelijke exposure
  • Expositie in de Broedmachine

Deelname voor makers is kosteloos maar we vragen wel een bepaalde mate van inzet. Ben jij uitgekozen door het bedrijf, dan verwachten we een uitgewerkt idee of concept en uiteindelijk prototype. We organiseren drie werkplaatsdagen in de Broedmachine Beverwijk om aan jouw idee te komen werken. Het bedrijf waarvoor je bedenkt en ontwerpt ontvangt alleen een licentie op het idee, niet het prototype.

Geef je vandaag nog op en wie weet ding jij straks mee naar de hoofdprijs.

teken vandaag nog in...

MAkers maken DE IJMOND MOOIER, BETER EN GEZONDER EN maken met hun idee kans op €5.000, €3.000 of €2.000! Ondernemers uit de IJmond ontvangen ideeën en concepten!