De deelnemende bedrijven uit de IJmond:

VanDerEng BV

VanDerEng is een ambachtelijke, maar uiterst innovatieve en moderne organisatie. Inmiddels heeft het bedrijf ruim een eeuw ervaring in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige labels en etiketten. Met een brede portfolio zijn ze vooral actief in de tuinbouw, de voedingsindustrie, de zware industrie en de vrijetijdsindustrie.

Uw bedrijf hier?

Doe mee als ondernemer uit de IJmond en stuur uw vraagstuk in. Dan gaan wij op zoek naar dé creatieve breinen uit het land die zich gaan richten op deze innovatieve uitdaging!

Doe mee als maker

Geen  vraagstuk als bedrijf maar wel een creatieve geest en interesse in deelname? Doe dan mee als maker en bedenk hét innovatieve idee voor een van de bedrijven uit de IJmond!

RIGO Verffabriek

Een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 verf- en lakproducten ontwikkelt, maakt en verkoopt. RIGO Verffabriek beschikt met de merken SKYLT, ROYL, STEP, AQUAMARYN, EVERT KONING, RIGOSTEP en RIGO Wandstyling over een uitgebreid assortiment afwerking voor wanden, hout en vloeren, binnen en buiten. Bovendien zijn wij een creatieve partner voor onze klanten en ontwikkelen we speciale technieken en afwerkingsmogelijkheden, (kleur)assortimenten, en zijn partner in diverse interieur styling projecten.